WORD Actic avançat PDF

Title WORD Actic avançat
Course Actic Nivell Avançat
Institution Universitat Oberta de Catalunya
Pages 22
File Size 823 KB
File Type PDF
Total Downloads 162
Total Views 183

Summary

Resposta: Crec que les dues són correctes. Si usem un filtre podem obviar les dades incompletes però no podem posar un filtre para evitar que les dades siguin incompletes (ja ho són)CERT O FALS35 - Són certes o falses les afirmacions següents relatives a la creació d’hipervincles? CERT FALS X Podem ...


Description

CERT O FALS 35-Són certes o falses les afirmacions següents relatives a la creació d’hipervincles? CERT FALS X Podem crear hipervincles a ubicacions específiques d’un arxiu desat en un altre X Per canviar el format de text dels hipervincles hem de clicar al botó dret i seleccionar l’opció Modifica l’enllaç X Quan escrivim una adreça web es crea automàticament un hípervincle excepte si és un web no existent X Quan un text té hipervincle només cal clicar a sobre per obrir-lo 3.- Marcadors o marques de text: CERT:  És convenient incloure marcadors en documents col·laboratius per facilitar la localització de textos que s’han de modificar.  Els marcadors d’un document faciliten la lectura, ja que permeten anar directament a una part concreta del document.  Els marcadors permeten treballar amb referències creuades.  Els marcadors d’un document permeten realitzar enllaços dins del mateix document.  Els marcadors permeten treballar amb referències creuades. FALS:  Els marcadors només es poden utilitzar en combinació amb un índex.  En documents col·laboratius, els marcadors ens indiquen els canvis que han estat realitzats per altres usuaris.  Els marcadors per meten crear notes al peu i notes al final. 8.- Per filtrar dades d’una combinació de correu: CERT:  Quan filtrem, podem posar condicions a tots els camps.  Usarem un filtre per evitar les dades que siguin incompletes .  Quan filtrem i posem diverses condicions amb l’opció O (or), és suficient complir com a mínim una de les condicions. FALS:  Quan filtrem dades, ens quedem amb la informació que necessitem per a la combinació de correu i eliminem la resta de dades.  18.-Tens una taula de dades amb les quals vols fer una combinació al correu. Com que no vols utilitzar totes les dades decideixes filtrar-les. Són certes o falses les afirmacions següents, respecte a l’operació de filtrar dades? (FALS) Quan filtrem dades ens quedem amb la informació que necessitem per a la combinació de correu i eliminar la resta de dades. (CERT) Quan filtrem, podem posar condicions a tots els camps. (FALS) Posarem un filtre per a evitar les dades que siguin incompletes. (CERT) Quan filtrem i posem diverses condicions amb l’opció o (or), és suficient complir com a mínim una de les condicions. Resposta: Crec que les dues són correctes. Si usem un filtre podem obviar les dades incompletes però no podem posar un filtre para evitar que les dades siguin incompletes (ja ho són)

9.- Presentació de dades d’una combinació de correu: CERT:  Podem canviar el format de la data mitjançant un modificador de camp.  Podem afegir una salutació personalitzada segons si el destinatari és femení o masculí. FALS:  Les dades inserides provinents de fulls de càlcul o bases de dades apareixen amb el format d’origen.  Podem modificar el format de tots els camps de la combinació de correu mitjançant l’opció Formatació automàtica. 13.- Tenim un document de text on hem vinculat una taula de dades d’un full de càlcul: CERT:  La gràfica s’actualitza automàticament.  Necessites tenir accessible el full de càlcul per poder modificar les dades. FALS:  La mida de l’arxiu serà més gran.  És una bona opció si volem distribuir el document de text en línia. 14.- En un document de text on inserim una gràfica d’un full de càlcul: CERT:  La mida de l’arxiu serà més gran.  És una bona opció si volem distribuir el document de text en línia. FALS:  La gràfica s’actualitza automàticament.  Necessitem tenir accessible el full de càlcul per visualitzar la gràfica. 15.- Respecte a les referències creuades: CERT:  Per crear un hipervincle a un element dins del mateix document necessitem inserir una Marca de destinació.  És necessari que els elements gràfics tinguin títol per crear la referencia creuada.  Les referències creuades s’insereixen com a camps. FALS:  Per aplicar una referència creuada a un element d’un altre document, s’han de combinar els documents en un document mestre. 38.- Sobre macros: CERT:  Podem crear macros amb la gravadora de macros o escrivint codi de VisuaI Basic.  Les macros no es limiten només a l’aplicació sinó que poden ser utilitzades per eliminar, canviar el nom o editar arxius.  Quan gravem una macro, podem utilitzar el ratolí per clicar a les opcions de menú i per seleccionar text.  Podem assignar la mateixa macro a un botó. Només podem modificar la macro a través de VisuaI Basic.  Crearem una macro per combinar diverses accions que fem de manera repetitiva.  Les macros s’utilitzen per guardar i aplicar de manera automàtica formats de pàgina.  Podem utilitzar una macro per fer una opció d'un quadre de diàleg sigui més accessible.

FALS:

  

Les macros que gravem en un document queden associades a aquest document i comés la podem utilitzar quan L’obrim. Podem canviar el nom de la macro des de l’opció Modifica nom. La macro es desa a la plantilla que té activa el document. Crearem una macro per reemplaçar de manera automàtica totes les per "&" en un document.

40.- Sobre plantilles CERT:  Les plantilles ajuden a garantir el disseny homogeni dels documents corporatius .  Una plantilla és un tipus de document que crea una copia de sí mateix quan s'obre. FALS:  Els canvis que s'hi realitzen s'actualitzen automàticament als documents basats en aquesta plantilla.  Les plantilles, a diferència dels documents, no poden incloure seccions o controls de continguts 56.- Protecció del document amb contrasenyes: CERT:  Una bona contrasenya ha de combinar lletres, xifres i caràcters especials.  Distingeixen entre majúscules i minúscules.  Poden incloure símbols com les cometes FALS:  No tenen llargada màxima; com més llarga, més segura.  Han de tenir un mínim de 4 caràcters.  Han de tenir un màxim de 8 caràcters.  Han de tenir un mínim de 3 caràcters.  Han de començar per lletres i contenir xifres. 57.- Hem aprovat un document confidencial de l’empresa: CERT:  Cal aplicar-hi una restricció d'edició.  Cal protegir-ne seccions per evitar que es pugin manipular.  Cal protegir-ne la lectura.  Cal protegir-ne l’escriptura FALS:  Cal desar-lo com a Només lectura.  Cal desar-lo en format PDF 58.- Personalització de marges de pàgina: CERT:  Podem afegir marges addicionals laterals amb l'opció Marges d'enquadernació.  Podem configurar marges simètrics per a pàgines oposades als documents de doble cara FALS:  La combinació mínima dels marges és de 0,5 cm per als marges superior i inferior, i d'1 cm per als marges esquerre i dret.  Totes les pàgines de document han de tenir els mateixos marges de pàgina.

59.- Modificació i edició de llistes de pics i numeració: CERT:  Quan inclous una llista numerada en un text, s'aplica automàticament un sagnant tipus primera línia.  Per a les llistes de pic i numeració pots utilitzar qualsevol caràcter, ans i tot imatges.  Pots canviar el color i la mida dels números o caràcters del llistat independentment del text dels elements de la llista FALS:  Quan crees un esquema, es marquen automàticament els nivells dels elements del llistat 61.- Format de columnes. Són certes o falses les afirmacions següents respecte al format del processador de textos? CERT:  Quan seleccionem un fragment de text i hi apliquem un format de dues columnes, es crea automàticament una secció que l’engloba.  Un salt de pàgina i un salt de columna tenen el mateix efecte en documents d'una sola columna FALS:  Per defecte, quan inserim un format de dues columnes s’aplicarà a partir del punt del cursor.  Quan tenim el document en diverses columnes, per posicionar-nos a la següent columna, seleccionarem l’opció columnes. 62.- Sobre el processador en línia: CERT:  Només cal un navegador per visualitzar els documents.  Els documents sempre estan accessibles.  Els documents estan allotjats en servidors aliens.  Faciliten el treball col.laboratíu.  És possible treballar simultàniament en el mateix document 70.- Respecte als comentaris i control de canvis: CERT:  Quan s'insereix un comentari s'indica automàticament l’usuari que l’ha realitzat. FALS:  Els comentaris es mostren amb una icona al punt on s'ha inserit, en fer doble clic, es mostra el text del comentari.  El control de canvis mostra només canvis en el contingut dels documents.  Per activar el control de canvis, cal tenir oberts els documents a comparar en diferents finestres. 1-Els processadors de textos ens ofereixen la possibilitat de protegir els documents amb contrasenyes... CERT FALS X una bona contrasenya ha de combinar lletres, xifres... X han de començar per lletres i contenir xifres... X distingeixen entre majúscules i minúscules X han de tenir un mínim de 3 caràcters

2.- En quins casos utilitzarem una macro per facilitar la feina? (CERT) Crearem una macro per combinar diverses accions que fem repetitivament. (CERT) Les macros s’utilitzen per gravar i aplicar automàticament formats de pàgina. (CERT) Crearem una macro per reemplaçar automàticament totes les “i” per “&” en un document. (FALS) Podem utilitzar una macro per fer que una opció d’un quadre de diàleg sigui més accessible.

4.- Has creat una macro per donar format a un text. Aquesta macro està assignada a una combinació de tecles. Dir si és Cert o Fals: (CERT) Podem assignar la mateixa macro a un botó. (FALS) Només podem modificar la macro a través de Visual Basic. (FALS) Podem canviar el nom de la macro des de l’opció Modificar Nom. (FALS) La macro es desa a la plantilla que té activa el document.

5.- Has creat una macro que insereix un peu de pàgina amb un text i li dona un format determinat. Com pots executar aquesta macro? (CERT) Si has assignat la macro a una combinació de tecles, prement les tecles corresponents. (CERT) Seleccionant-la del llistat del quadre de diàleg “Macros”. (CERT) Si has assignat la macro a un botó, clicant al botó corresponent. (CERT) Pots crear la macro per tal que s’executi automàticament quan s’obri el document.

MARCAR/BOLETES Les preguntes marcades en verd són similars a l’anterior però tenen resposta diferent o més ampliada. El text en vermell són els canvis entre preguntes iguals/similars. 6.- En una combinació de correu per crear sobres: 

Quan realitzem la combinació, el bloc d’adreces de la primera fila de l’arxiu de dades reemplacen els camps del document principal; la informació de la següent fila crea un segon sobre i així successivament.

7.- Funcions de cada element en la combinació de correu:  Les columnes d’un arxiu de dades representen categories d’informació. Els camps inserits al document principal són marcadors de posició d’aquestes categories. Les files de l’arxiu de dades representen els documents de la combinació. 53-Vols crear un document de combinació de correspondència. De quines fonts de dades pots extreure els registres a combinar? Selecciona les respostes correctes  D’una llibreta d’adreces electròniques D’un arxiu HTML... D’una llista numerada  D’un document de text que contingui camps de dades separades per comes i registres separats per paràgrafs  D’una consulta d’una base de dades  D’un full de càlcul 11.-En una combinació de correu, podem fer canvis en el contingut al document model i al document. 

Però no a la base de dades, a la plantilla.

12.-En una combinació de correu....... 

podem fer canvis en el contingut al document model i a la base de dades.

12.-Dels documents utilitzats quan fas una combinació de correu, on podem fer canvis d’estil? Selecciona les respostes correctes  El document model  El document final La base de dades La plantilla RESPOSTA: Son preguntes diferents. La primera es canviar dades del contingut de la carta que fem per tant, només es pot fer al document model o la base de dades. Però si volem fer canvi d’estil de les dades, per exemple posar negreta o tipus de lletra nomes es pot fer al document model i al final entrant a propietats.

21.- Per distribuir un document entre diferents usuaris perquè el consultin i el puguin modificar, podrem utilitzar: Activar control de canvis

19-Has de distribuir entre diferents usuaris un document perquè el revisin i hi aportin modificacions en apartats concrets. Quines opcions activaràs per facilitar-ne la revisió? Selecciona les respostes correctes Definir seccions de continguts  Activar control de canvis  Restringir una contrasenya a les zones Activar l’opció modificacions de la taula de contingut 12.-Quines destinacions pot tenir un hipervincle inserit en un document de text? Una imatge d’una pàgina web. Les notes d’una presentació de diapositives. Un arxiu Pdf. Un lloc Telnet o protocol de transferència de fitxers (FTP). Una pàgina Web d’una intranet. Correu electrònic. Document en blanc de full càlcul blanc. 25-Necessites elaborar un document conjuntament amb altres usuaris. Quines eines ofereixen els processadors de textos per facilitar el treball col·laboratiu?  Inserció de comentaris  Control de canvis Inserció de marques de text  Referències creuades  Comparar i combinar documents Macros 29.- En un informe mensual, hem d'inserir un gràfic de resultats que està creat en un full de càlcul Per fer-ho d’una manera eficient:  Inserirem la gràfica com a object  Vincularem la gràfica

30.-Tenim factures on el contingut és idèntic entre elles, excepte alguns detalls. Podem optimitzar la seva creació mitjançant:  Un formulari  Una plantilla  La combinació de correspondència 19.-Utilitzes un tipus de factura estàndard. L’estructura i el contingut són idèntics, excepte alguns detalls que es personalitzen en cada factura. Quins elements pots utilitzar per optimitzar la creació de factures? Un formulari. Una plantilla. Combinació de correspondència. Un format personalitzat. RESPOSTA: Un formulari permet tenir un document amb els camps predefinits on només s’ha d’omplir buits, per tant, si el contingut és idèntic un formulari aniria bé, igual que una plantilla que és un model amb uns estils o formats per omplir (sense restriccions com el formulari) i la combinació de correspondència per enviar-ho. Las mes bona seria la 30…

31.- Per crear òptimament un document molt extens, on el contingut de cada secció ha de ser elaborat per usuaris diferents:  Crearem un document mestre  Crearem l’esquema del document 37.- Per imprimir quatre còpies de les dues primeres pàgines de molts documents. Quina és la manera optima de fer-ho? Selecciona la resposta correcta  Crearem una macro amb la seqüència d'accions Canviant les opcions d’imprimir des de l’opció personalitzada Creant una plantilla d’impressió Canviant les opcions predeterminades des de l’opció configura pagina 41.- Trobem una taula de continguts i un índex alfabètic en el mateix text.  Els elements propis de la taula de continguts són la llista que indica els nombres de pàgina on es troben els apartats de la taula  Els elements propis de L’índex alfabètic, seran les numeracions amb nivells que es trobaran a L’esquerra de cada títol 48.- Per crear un índex per incloure un llistat amb les paraules principals i les pàgines on Apareixen: 1. Marcar com a entrades d'índex les paraules que volem incloure 2. Afegir una pàgina al final del document i inserir-hi l’índex alfabètic 3. Establir les opcions de configuració 50.- Utilitzarem plantilles en els casos: En quins casos utilitzaràs plantilles de document per facilitar la feina d’oficina?  Per crear cartes corporatives personalitzades  Per crear una acta de reunió model  Per crear una enquesta tipus que es distribuirà a diferents clients

51.- Podem crear una taula de continguts utilitzant estils de títols integrat. Però també podrem crear una taula o índex de continguts:  A partir de nivells d'esquema.  A partir dels estils personalitzats. A partir de referències creuades A partir de les entrades marcades d’índex 52.- Per inserir una imatge del logotip a l’encapçalament de tots els documents ja creats:  ho podem fer creant una macro inserint un camp d’imatge a la zona mitjançant l’opció insereix imatge creant una plantilla amb el logotip 46-Tens un document de text on vols afegir el contingut d’un altre document. Quina és la forma òptima de fer-ho? Amb els comandaments copia i enganxa Amb l’opció combina correspondència  Amb l’opció insereix fitxer Amb l’opció insereix enllaç 53.- La manera més eficaç de crear un índex alfabètic:  Marcant les entrades d'índex amb l’opció cerca i reemplaça 55.- Per afegir un nou tema a un índex d'un informe de clienta:  Aplicarem estilo diferents als títols i subtítols dels temes.  Actualitzarem l’índex 63.- Hem utilitzat un llistat de tabulacions amb diverses columnes. Per millorar la presentació s'ha de tenir en compte el tipus de tabulació en funció del que representa. Exemple: una columna de preus, no serà una tabulació centrada serà una tabulació decimal 64.- Utilitzem les tabuladors per crear un llistat. Volem posar un caràcter d'emplenament Aquest caràcter d'emplenament, L’aplicarem al tabulador següent Per tant I ‘emplenament va cap a l’esquerra del tabulador 69.- Restriccions d'edició de les contrasenyes  No permetre canvis.  Admetre només L’emplenament de formularis.  Permetre afegir comentaris.  Permetre canvis en cenes zones del document  73.- Un punter groc en forma de rombe d'una autoforma, serveix per fer la fletxa més oberta o tancada

74.- Hem creat un document on hem inserit un rectangle i una imatge predissenyada. Per canviar la mida dels dos objectes, ho podrem fer :  Seleccionant la imatge, canviant la mida mitjançant els quadres delimitadors. Fer el mateix amb el rectangle. Seleccionant la imatge í el rectangle, agrupant-los i canviar-ne la mida mitjançant els quadres delimitadors.  Seleccionar la imatge, triar l'opció format- imatge i establir les mides.  Seleccionar el rectangle, triar l’opció format-objecte i establir les mides i la resta 75.- La segona imatge inserida en un document de text, volem que quedi sota la primera.  Hi ha un grup d'icones, on la icona de color groc representa la imatge actual, si queda per davant les icones en gris, està davant la resta 16.-Tenint en compte que per substituir un text existeix la funció de reemplaçar, serà eficient utilitzar una macro per substituir uns caràcters per altres, en algun cas? Mai, sempre utilitzarem la funció de reemplaçar. Quan haguem de reemplaçar sempre els mateixos caràcters en diversos documents i d’una manera repetitiva. Quan en un document haguem de fer moltes substitucions. Quan haguem de realitzar la mateixa substitució en diversos documents. 77.- Opcions que podem modificar per evitar que marqui com a error paraules que són correctes  Afegir termes tècnic sigues i noms propis  Afegir referències bibliogràfiques  Associar un diccionari personalitat a un idioma determinat  Associar un diccionari personalitat a un idioma determinat 15.-Tenim un text on apareix un terme tècnic. Volem incloure l’explicació del terme al final de la pàgina. Quin element inserim? Una nota al peu. Un comentari. Un peu de pàgina. Una referència de text. Una nota al final. 79.- Distribució d'imatges respecte al text:  De dalt a baix respectivament  lcona que es vol inserir un paràgraf  Imatge de reduïdes dimensions que es vol posar a l’esquerra d'un paràgraf  Esquema d'un procés complex amb un títol de referencia  Fotomuntatge d'una imatge de fons transparent

80.- Depenent de com hem inclòs un element de full de càlcul en un document de text, tenim diverses maneres de modificar-lo:  Element vinculat: quan modifiquem L’element a l’arxiu d'origen els canvis es mostren al document del text  Element inserit: quan fem doble clic sobre l’element, els canvis es realitzen dina el document de text.  Element dinàmic: en fer doble clic sobre l’element, s'obre l’arxiu d'origen l allà farem els canvis. 82.- En un document que serà distribuït bàsicament per imprimir, fem referencia a una cita. Volem incloure L’autor de la cita. És adequat inserir:  Una nota al peu  Una nota al final Un comentari Un peu de pagina Una marca de text Una referència creuada 1.- Com es pot crear òptimament un document molt extens, on el contingut de cada secció ha de ser elaborat per un/s usuari/s diferent/s? Creant una plantilla del document Activant el control de canvis  Creant un do...


Similar Free PDFs