1819 P2 POP mijntoekomstentechnologie Thys Y PDF

Title 1819 P2 POP mijntoekomstentechnologie Thys Y
Course Professionalisering 2
Institution Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Pages 2
File Size 65.4 KB
File Type PDF
Total Downloads 35
Total Views 142

Summary

opdracht 4...


Description

De glazenbol Robovision Jonathan Verte is deeplearning van ai op robots aan het verwerken. Hij wil een product creeëren dat zichzelf evolueerd. Hij wil AI verspreiden over heel de wereld op vele takken. Hij is geintresseerd geraakt op een erasmus doordat hij een toespraak heeft bijbewoond. Ze probeerde het brein van een mens na te maken. Hij werkt met ziekenhuizen omdat ze heel veel data hebben die hij kan verwerken in zijn AI. Hij willen dieren scannen en informatie verzamelen omzo andere ziektes te kunnen vinden. Hij is gekozen omdat ze makkelijker zijn dan de andere ondermingen. Doordat ze flexibel en hierdoor sneller kunnen handelen dan de giants.

Opmars AI redenen De GPU worden sneller en beter om berekeningen met de te maken. De opensource opmars heeft ervoor gezorgt dat studenten en ‘gewonere‘ mensen kunnen meewerken aan AI. We hebben allemaal een AI op onze gsm staan wat vraagt naar verbetering door vraag en aanbod verschijvingen.

Schaakmachine Wij zijn verschillend van dieren door onze intelligentie maar door de opmars van AI is dit niet meer zeer speciaal.

De schrik voor AI Mensen zijn bang voor de singulariteit dit is het moment dat de AI de mensheid kan veroveren. De helft van experts zegt dat rond 2048 de AI zichzelf slimmer zal kunnen maken en mensen minder en minder te zeggen zullen hebben. Ai kan stemmen van mensen nabootsen en laten zeggen wat ze willen. We zijn op dit moment nog niet klaar maar de mensheid zal waarschijnlijk wel wegen zoeken om dit op te vangen We zullen op onze buikgevoelens moeten uitgaan Landen zoals China investeren zelf in AI maar hij geloofd dat meerdere kleine ondernemingen zullen overwinnen. Het maken hiervan is goedkoper en makkelijker aan het worden.

Hij wil de samenleving verbeteren door tools aan de mensen te geven.

Ik denk dat AI nog meer gaat ontploffen. Vooral op technisch vak zal het programma’s kunnen schrijven op seconden. Wij zullen dan een interface kunnen voorzien dat de sofware ondersteund.

De singulariteit is gevaarlijk maar ik heb vertrouwen dat engineers oplossingen zullen ontwikkelen die slechte uitkomsten zullen vermeiden. De glazenbol E-commerce Door de VN krijgt china nog steeds subsidies om zaken te verkopen. HIj geeft veel lezingen hoe ondernemingen zich beter kunnen aanpassen aan e-commerce Hij heeft vele ondernemingen zoals een e-marketing onderneming Hij is in amerika gaan studeren doordat zijn opa naar daar moest reizen voor zijn werk. Hij heeft tesisen geschreven over intel toen het nog een pril silicon valley onderneming was. China is zichzelf het best aan het aanpassen aan de nieuwe e-commerce. In belgië hebben we niet veel grote bedrijven, want we hebben ze verkocht. Dagelijks gebruiken we niet de nieuwste technologieen. China en Amerika investeren in AI. Er is een schaarste aan AI ontwikkelaars in belgië. De visionairs worden uit belgië gezogen door buitenlandse bedrijven. In china gebruiken ze AI om bepaalde privileges te geven en af te nemen. Dit werkt niet door onze cultuur. Europa zit erg achter op e-commerce. Andere landen komen weg met foute handelingen in onze ogen maar we doen niets omdat er baten voor ons bij zitten. Dus kunnen de bedrijven gigantisch worden. Ai maakt aanbevelingen op data die ze hebben verzameld. Virtuele assitenten zullen smartphone opzij duwen. Ik denk dat winkels meer en meer zullen verdwijnen wat voor een énorme stijging vraag voor online marketing zal voorbrengen. Hier zijn wij natuurlijk experten en we zullen nog meer jobmogelijkheden hebben dan vandaag. De AI zal programma’s beter maken en deze zullen wij creatief kunnen gebruiken om een zo goed mogelijke campagne te creeeren. Er zal ook een influx aan vraag zijn voor kleinere bedrijven want als fysieke winkels niet meer werken zullen ondernemers naar ons moeten komen. Door AI zullen er ook meer producten worden gemaakt, maar deze hebben verpakkingen nodig die wij zullen kunnen voorzien...


Similar Free PDFs